KRONIKË E ZEZË

Arrestohet për “Shërbimet seksuale të viktimës së trafikimit”

Policia e Kosovës Njësitet e hetimeve Kundër trafikimit me Qenje njerëzore nga Shtabi qendror që veprojnë në Gjilan pas një pune mirë të organizuar Operative dhe informatave të marra në terren, kanë arrestuar personin e dyshuar Shqiptar Shtetas i Kosovës, me dyshimin për kryerje të veprës penale “Shërbimet seksuale të viktimës së trafikimit”. Gjatë verifikimit dhe marrjes së deklaratës është gjete se I dyshuarit ka pasur edhe Urdhër arrest të lëshuar nga Gjykata në Gjilan. Me aktvendim të Prokurorit të shtetit, të dyshuarit i është caktuar masa e ndalimit për 48 orë. Rasti është duke u hetuar.

You Might Also Like