Komunikacion

Asfaltohen disa rrugë në fshatrat Qifllakë dhe Fshati i Ri

Në vazhdën e vizitave që po u bënë punëkryersve në reaalizimin e projekteve të ndryshme të infrastrukturës fizike në disa lokalitete të komunës së Vitisë, i pari i kësaj komune z. Sokol Haliti, ka vizituar fshatrat Qifllak dhe Fshati i Ri. Me që rast ai nga afër, ka parë projektet infrastrukturore që po kryhën dhe që janë kryer në asfaltimin e rrugëve, “ Fazli Grajçevci”, “Hajdini”, “Ajet Shabani” “liria” dhe rruga e Terpezës.

E vizita e krytarit Haliti, është mirëpritur nga banorët e ktyre dy lokaliteteve. Njëri nga banorët e fshatit Qifllak Islam Jashari, në një prononcim për gazëtën “”Kryelajmi”’ është shprehur teper i knaqur me punën që është bërë në fshatin e tij, duke shtuar se po bëhet një punë e mirë dhe se taksat që ne si qytatarët po i paguajm po na kthehën në investime e që më parë nuk është vepruar si tani që kur kryetari Haliti është tashmë në mandatin e dytë të qeverisjës lokale”, ka thënë Jashari.

Të thuash të gjithë banorët kanë falënderuar atë për realizimin e këtyre projekteve si dhe për

angazhimin dhe punën që po bënë në investime për një jetë më të mirë të qytetarëve.Aziz Zuka

You Might Also Like