Jeta

Mungesë emisionesh edukative në Kosovë

Read More...

ARSIMI

NË REGJIONIN E GJILANIT U MBAJT ME SUKSES GARA NDËRKOMBËTARE E MATEMATIKËS ,,KENGURI PA KUFI”

Read More...

ARSIMI

Sot merret vesh a do të ketë pushim njëjavor për nxënësit

Read More...

ARSIMI

Sivjet nuk ka pushim pranveror për nxënësit

Read More...

Show Biz

Meti Maloku del me projektin muzikor “Duro”

Read More...

ARSIMI

Ridvan Bunjaku zgjidhet kryetar i Shoqatës së Informatikës

Read More...

ARSIMI

Elsa Kqiku, nxënëse e Gjimnazit Natyror “Xhavit Ahmeti” do t’a përfaqësojë Kosovën në Garat Botërore të Fizikës në Japoni

Read More...

ARSIMI

Universiteti “Kadri Zeka” në Gjilan ka shënuar 8 vjetorin e themelimit

Read More...

ARSIMI

Për ditën e mësuesit, Gjimnazi „Zenel Hajdini“ me përkushtim vizuel për mësimdhënësin Artan Bunjaku

Read More...

ARSIMI

Kush mendoni se duhet të jetë rektor i ardhshëm i Universitetit të Tetovës, dhe përse? Befason me përgjigjen e tij profesori Arburim Iseni

Read More...