Familja

Diskriminimi gjinor fillon që nga lindja e tyre

Read More...

ARSIMI

Afati i dytë, mundësi për regjistrim në fakultet

Read More...

ARSIMI

U mbyll konkursi plotësues në Universitetin “Kadri Zeka”

Universiteti “Kadri Zeka” në Gjilan mbylli konkursin plotësues për pranimin e studentëve në studimet themelore – bachelor në vitin akademik 2016/2017.

Read More...

Shëndeti

Berisha flet për zhvillime pozitive në shëndetësi

Investimet në shëndetësinë primare të Gjilanit, përkujdesi i vazhdueshëm i mjekut në familje, kontrollat sistematike, shërbimet rekorde nëpër QKMF, QMF dhe AMF, por edhe shërbime të tjera të veçanta shëndetësore, ishin ato që u prezantuan në konferencën për media, nga drejtori i QKMF-së, Fejzulla Berisha.

Read More...

Familja

Në asistencë sociale 1095 familje

Drejtori i Qendrës për Punës Sociale në Gjilan, Mursel Zymberi, ka thënë se gjatë gjashtë mujorit të parë të këtij viti, janë shpërndarë mbi 2000 pako ushqimore për familjet në nevojë. 

Read More...

ARSIMI

Viti shkollor nisi mbarë

Gjithçka po shkon sipas planit vjetor të punësm thotë ushtruesja e detyrës së drejtorit të  Drejtorisë së Arsimit, Shqipe Haziri

Read More...

ARSIMI

Lutfi Haziri uron nxënësit dhe mësimdhënësit

Kreu i Gjilanit, Lutfi Haziri, ka uruar nxënësit dhe mësimdhënësit për fillim të mbarë të vitit të ri shkollor. Ai i ka bërë vizitës Shkollës Fillore “Abdulla Tahiri” në Malishevë dhe asaj “Abaz Ajeti” në Gjilan, duke iu uruar fillim të mbarë të vitit shkollor.

Read More...

ARSIMI

Shkolla teknike pa hyrje të veten

Edhe për rastet emergjente, ndërhyrja e zjarrfikëseve po edhe furnizimi me lëndë djegëse për shkollën, është e pamundur të hyhet, thuhet në një komunikatë të degës së PDK-së në Gjilan.

Read More...

ARSIMI, Gjilan

Inaugurohet kampusi i shkollave të mesme

Pikërisht në ditën e fillimit të vitit të ri shkollor, kryetari i Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri me bashkëpunëtorë, ka bërë inaugurimin e fazës së parë të kampusit të shkollave të mesme.

Read More...

ARSIMI

Universiteti “Kadri Zeka” hap konkurs plotësues për studentë

Në afatin e dytë, konkursin plotësues të studimeve themelore – bachelor, Universiteti “KadriZeka” nëGjilan do të regjistrojë 779 studentë të rregullt.

Read More...