Shëndeti

Nuk ekziston vetëm një mënyrë për të ndihmuar gratë në luftën kundër kancerit

Read More...

Shëndeti

Në komunën e Vitisë nisi fushata e ndërgjegjësimit kundër kancerit të gjirit

Read More...

Shëndeti

Gabimet në të ushqyer fillojnë nga fëmijëria

Read More...

Shëndeti

Të ushqyerit e drejtë është themel për shëndet të mirë

Read More...

Shëndeti

“Diaspora Hilf” nga Zvicra mbështetë Spitalin e Përgjithshëm të Gjilanit me shtretër e pajisje tjera

Read More...

Shëndeti

Haziri: Partneriteti i Spitalit të Përgjithshëm me atë slloven është tejet i dobishëm

Read More...

Shëndeti

Nisin punimet në rivitalizmin e objektit të QKMF-së në Viti

Read More...

Shëndeti

KSHMS: Në kujdesin shëndetësor primar dhe asistencën sociale është punuar me përkushtim

Read More...

Shëndeti

Punëtorët shëndetësorë të QKMF-së në Gjilan, pa paga që nga tetori 2016

Read More...

Shëndeti

Në shkollat e Gjilanit fillon kontrollimi sistematik i nxënësve

Read More...