Zgjedhjet 2019

Dardania e vazhdon mbështetjen për VETËVENDOSJE!-n

Aktivistë e mbështetës të Lëvizjes VETËVENDOSJE! nga lagjja Dardania, vazhdojnë takimet e tubimet për mobilizim për fitoren e 6 tetorit. Albinin e duan kryeministër, e kandidatët nga Lëvizja i duan për përfaqësim në Parlamentin e Republikës. Alternativa qeverisëse po zgjon interesim të vazhdueshëm te votuesit dhe mbështetja po rritet çdo ditë e më shumë. Për qeverisje të mirë e për largim të pushtetarëve të koruptuar nga thesari i shtetit.

 

You Might Also Like