KRONIKË E ZEZË

E rrahën në sallë fitnesi

Me 22 shkurt 2021, rreth orës 17:50 , Policia e Kosovës në Gjilan ka pranuar një informatë se në një sallën fitenesi, këtu në Gjilan tre të dyshuarit shtetas të Kosovës kishin sulmuar viktimën po ashtu shtetas i Kosovës, me ç ‘rast i shkaktojnë lëndime të rënda trupore.

Patrulla nga stacioni Policor i Gjilanit i kanë arrestuar të dyshuarit , ndërsa viktima është dërguar për ndihmë mjekësore ne Qendrën Emergjente në Gjilan.

Në vend te ngjarjes janë siguruar video-incizimin e kamerave si prova materiale për gjykatë.

Tek njeri i dyshuar është gjetur një pistolete te llojit ,,Sig’’, e prodhimit zviceran, cal. 9 mm, një karikatorë , me tetë (8) copë fishek dhe para te gatshme 2.510€, të cilat janë konfiskuar.

Me urdhër të prokurorit është kryer edhe kontrolli ne shtëpinë e njërit nga të dyshimtit.

Tre të dyshuarit me vendim të prokurorit janë ndalur në mbajtje për 48 orë.

Rasti procedohet në PTH.

You Might Also Like