Industri

Fabrika e stiroporit” Daka Therm” nga Pozharani po radhit sukseset

Fabrika për prodhimin e stiroporit materjalit për izolime nëë ndërtimtari është ndër fabrrikat e pakëta e cila /për një kohë rreth 8 viteve / po arrinë suksese të konsiderueshme duke prodhur produktet e saja të cilësisë së lartë.Fabrika e stiroporit “Daka Therm” e themeluar nga pronari I saj Ibrahim Ostërgllava me familjarët e tij, për këtë kohë të ekzistimit të saj ka arritëë që me plasmanin e produkteve të saj të arrinë rezultate të mëdha, falë një angazhimi permanent të të gjithë të punësurve në këtë fabrikë.

Njëri nga themeluesit e fabrikës Avni Ostërgllava , shprehet se “Daka Thërm” ësshtë një kompani tashmë me renome dhe që po korr rezultate në plaamanin e produkteve të të gjitha llojeve të stiroporit.Ai shprehet se Fabrika e Stiroporit ishte edhe pjesmarrëse e Panairit ndërkombëtarë “Prishtina 2018” dhe ishte e vetmja nga Rajoni I Anamoravës, ku ka ekspozuar në stendën e saj produktetet e tija por me thekls të vecant të prodduktit të saj të ri Polysterinit.

”Duke filluar nga muaji dhjetor I vitit 2017,shprehet Avni Ostërgllava. ” Daka Therm” ka lansuar në treg prodhimet e Polistyrenit ( Stirodur Extrudet Polystyrene – XPS) në një linjë te re dhe moderne , në llojin e saj” Ka thënë Avni Ostërgllava duke shtuar se interesimi I afaaristve dhe I biznesmeneve për këtë produkt ka qenë tejet I madhe për sa ditë kjo fabrikë, ka ekspozuar produktin e saj të ri.Ai ka shtuar se janë duke punuar në drejtim të plasimit të produkteve të saj të stiroporit në shtet e rajonit dhe më gjërë. Aziz Zuka

You Might Also Like