Zgjedhjet 2019

Fitore dhe vetëm fitore! Faleminderit mijëra herë për mbështetjen!Izoluesit, manipuluesit e propaganduesit goditjen përfundimtare politike do ta marrin me 6 tetor.

Koncepti i zhvillimit të udhëhequr nga Kadri Veseli do të mbizotrojë në raport me konceptin e mashtrimit e izolimit.

Urime Kosovë!

Ndërtojmë të Ardhmen – Për Ty dhe Shtetin!
#PDK112✅
#KryeministerKadriVeseli1✅

#ArbenBislimi44✅
#IzmiZeka47✅
#LeonoraMorinaBunjaku63✅
#ErlehtaOsmani72✅
#IsaAgushi85✅
#RiadRashiti102✅

You Might Also Like