KRONIKË E ZEZË

Gjatë një jave 11 persona të ndaluar

Statistika për periudhën kohore nga data 24.02.2021 deri më 02.03.2021

Incidente ——————————————— 30

Persona të arrestuar dhe të ndalur ————————– 11

Aksidente trafiku me lëndime ——————————– 8

Aksidente trafiku me dëme materiale pa lëndime ——– 15

Tiketa ———————————————————– 877

Aksident me fatalitet —————————————— 0

You Might Also Like