KRONIKË E ZEZË

Gjatë një jave 14 persona të arrestuar

Statistika për periudhën kohore nga data 09.09.2020 deri më 15.09.2020

Incidente ——————————————— 33

Persona të arrestuar dhe të ndalur ————————– 14

Aksidente trafiku me lëndime ——————————– 13

Aksidente trafiku me dëme materiale pa lëndime ——– 7

Tiketa ———————————————————- 765

Aksident me fatalitet —————————————— 0

 

You Might Also Like