KRONIKË E ZEZË

Gjatë një jave 19 persona të ndalur

Statistika për periudhën kohore nga data 14.19.2020 deri më 20.10.2020

 

Incidente ——————————————— 23

Persona të arrestuar dhe të ndalur ————————– 19

Aksidente trafiku me lëndime ——————————– 7

Aksidente trafiku me dëme materiale pa lëndime ——— 16

Tiketa ———————————————————– 687

Aksident me fatalitet ——————————————

You Might Also Like