KRONIKË E ZEZË

Gjatë një jave 20 persona të arrestuar

Statistika për periudhën kohore nga data 01.07.2020 deri më 07.07.2020

Incidente ——————————————— 38

Persona të arrestuar dhe të ndalur ————————– 20

Aksidente trafiku me lëndime ——————————– 8

Aksidente trafiku me dëme materiale pa lëndime ——– 9

Tiketa ———————————————————- 735

Aksident me fatalitet —————————————— 0

You Might Also Like