KRONIKË E ZEZË

Gjatë një jave 25 persona të arrestuar

 

Policia Rajonale në Gjilan ka dalë me statistikat javore për javën që e lamë pas. Siç ka theksuar togeri Ismet Hashani, zëdhënës i Policisë Rajonale në Gjilan, këto janë statistika për periudhën kohore nga data 17.06.2020 deri më 23.06.2020

 

Incidente                ———————————————   28

Persona të arrestuar  dhe të ndalur  ————————–   25

Aksidente trafiku me lëndime ——————————–   13

Aksidente trafiku me dëme materiale pa lëndime ——–       8

Tiketa  ———————————————————-   769

Aksident me fatalitet  ——————————————      0

You Might Also Like