KRONIKË E ZEZË

Gjatë një jave 34 persona të ndalur e të arrestuar

Statistika për periudhën kohore nga data 21.19.2020 deri më 27.10.2020

 

Incidente ——————————————— 39

Persona të arrestuar dhe të ndalur ————————– 34

Aksidente trafiku me lëndime ——————————– 6

Aksidente trafiku me dëme materiale pa lëndime ——— 17

Tiketa ———————————————————– 610

Aksident me fatalitet —————————————— 0

You Might Also Like