KRONIKË E ZEZË

Gjatë një jave 37 persona të ndalur

Statistika për periudhën kohore nga data 17.02.2021 deri më 23.02.2021

Incidente ——————————————— 43

Persona të arrestuar dhe të ndalur ————————– 37

Aksidente trafiku me lëndime ——————————– 7

Aksidente trafiku me dëme materiale pa lëndime ——– 14

Tiketa ———————————————————– 750

Aksident me fatalitet —————————————— 0

You Might Also Like