KRONIKË E ZEZË

Gjatë një jave u arrestuan 22 persona

Statistika për periudhën kohore nga data 05.08.2020 deri më 11.08.2020

 

Incidente ——————————————— 38

Persona të arrestuar dhe të ndalur ————————– 22

Aksidente trafiku me lëndime ——————————– 8

Aksidente trafiku me dëme materiale pa lëndime ——– 10

Tiketa ———————————————————- 612

Aksident me fatalitet —————————————— 0

You Might Also Like