KRONIKË E ZEZË

Grushte gruas në kohë pandemie

Më 12 prill 2020 , rreth orës 23:10,  në Gjilan i dyshuari shqiptar shtetas i Kosovës pas një mosmarrëveshje të cilën e kishte pasur me gruan e tij , i njëjti e ka goditur me duar ne fytyrë dhe kokë me ç’ rast i ka shkaktuar lëndime. I dyshimti është arrestuar dhe më pastaj është intervistuar nga ana e policisë në prani të mbrojtësit ligjor. Me vendim të prokurorit i dyshuari është dërguar në mbajtje për 48 orë. Rasti i referohet PTH.

You Might Also Like