KRONIKË E ZEZË

Grushte gruas

Me 28 qershor 2020 , rreth orës 15:30 Policia e Kosovës në Gjilan, ka pranuar një ankesë nga Viktima F.K.SH. e cila ka raportuar se bashkëshorti i saj pas një mosmarrëveshje qe kishin pasur në mes tyre, fillimisht me fjalosje verbale e cila kishte eskaluar në dhune fizike , me ç’ rast viktima është detyruar të kërkojë tretman mjekësore ne Qendrën Spitalore Emergjenca –Gjilan .

I dyshimti është arrestuar nga Policia e Kosovës dhe pas procedurave ligjore

me urdhër të prokurorit ndaj te dyshuarit është caktuar masa e ndalimit policor 48orë .

Rasti i referohet PTH-së.

You Might Also Like