KRONIKË E ZEZË

Ia dogjën shtëpinë, garazhin, veturën e traktorin

flame isolated over black background

 Një qytetari të Artanës persona të panjohur ia kanë ndezur shtëpinë në ndërtim e sipër e bashkë me të i është djegur edhe garazhi me ç’rast i është ndezur edhe vetura e markës Tauran, në vlerë 7000 euro dhe traktori në vlerë 3000 euro. Sipas policisë, Njësiti i Zjarrfikësve ka lokalizuar zjarrin. Ankuesi ka thënë se vlera e përgjithshme e dëmit të shkaktuar ka arritur në 47000 euro.

You Might Also Like