KRONIKË E ZEZË

Ia ngjyrosën veturën kuq e bardh

Vetura e tij kishte ngjyrën e vet, por një qytetari të Dardanës vetura i është ngjyrosur me ngjyrat kuq e bardh. Policia e ka cilësuar rastin si dëmtim pronë. Sipas policisë persona të panjohur ne garazhin e tij, gjatë natës ja kanë  ngjyrosur veturën e tij, me sprej ngjyrë të kuqe dhe të bardhë. Vetura është e markës  Golf IV n/gj. e kaltër me targa KS. Sipas ankuesit vlera e demit është diku rreth 500 € . Ne lidhje me rastin është kontaktuar prokurori kujdestar  dhe rasti  i  dedikohet hetuesisë.

You Might Also Like