KRONIKË E ZEZË

Iu gjet marihuanë

Me 21 shkurt 2021, rreth orës 02:15 këtu në Gjilan, në Rr. “Idriz Seferi” gjatë një kontrolli rutinë patrullat policore nga stacioni Policor i Gjilanit kanë ndaluar dhe legjitimuar të dyshuarin shtetas i Kosovës, dhe gjatë kontrollit i kanë gjetur një sasi prej tri (3) cigare Joint, të dyshuara me substancë narkotike të llojit marihuanë.

I dyshuari është arrestuar dhe është sjell në stacion i cili është intervistuar në bazë të procedurave ligjore.

Është bërë matja e substancës së dyshuar e cila peshon 2.7gram, e njëjta është konfiskuar si provë materiale për gjykatë.

Rasti procedohet në PTH.

You Might Also Like