KRONIKË E ZEZË

Iu zu revolja

I dyshuari shqiptar shtetas i Kosovës është takuar nga Policia e Kosovës Njësitet Patrulluese nga stacioni policor i Kamenicës ku e kanë ndalur në një kontroll rutinë të dyshuarin dhe gjatë kontrollit në bel i është gjetur dhe konfiskuar Arma : Revole TT e kalibrit 7X62 mm.

Një Karikator me shtatë (7) copë fishek të Kalibrit të njëjtë për te cilën i dyshuari nuk kishte leje për mbajtje te Armës.

Rasti me procedurë të rregullt i referohet PTH-së.

You Might Also Like