KRONIKË E ZEZË

Ja sa persona u arrestuan gjatë një jave

Statistika për periudhën kohore nga data 13.05.2020 deri më 19.05.2020

Incidente ——————————————— 26

Persona të arrestuar dhe të ndalur ————————– 32

Aksidente trafiku me lëndime ——————————– 9

Aksidente trafiku me dëme materiale pa lëndime ——– 9

Tiketa ———————————————————- 592

Aksident me fatalitet —————————————— 0

You Might Also Like