Zgjedhjet 2021

Ka votuar Rexhep Kadriu

Bashkë me dy fëmijët e mi, Elisën dhe Eronin krytëm obligimin tonë kushtetues dhe qytetarë.
Ftojmë të gjithë qytetarët që ta shfrytëzojnë të drejtën e tyre për të votuar, sepse kësisoj e përcaktojmë të ardhmen e Republikës sonë.
Kushtet atmosferike ishin të vështira mëngjesin e sotëm, por si duket po përmirësohen, dhe kështu po krijohen kushte për dalje masive në zgjedhje.
Urime Kosovë!
Urime Gjilan!
Rexhep Kadriu

You Might Also Like