KRONIKË E ZEZË

Këto janë statistikat për javën që e lamë pas

Statistika për periudhën kohore nga data 22.07.2020 deri më 28.07.2020

Incidente ——————————————— 36

Persona të arrestuar dhe të ndalur ————————– 28

Aksidente trafiku me lëndime ——————————– 12

Aksidente trafiku me dëme materiale pa lëndime ——– 7

Tiketa ———————————————————- 685

Aksident me fatalitet —————————————— 0

You Might Also Like