Sportet me dorë

KV Drita rikthehet tek fitorja për 3 pikët e radhës

Sot në Palestren e Sporteve “Bashkim Selishta-Petriti” në Gjilan, KV Drita është rikthyer tek fitorja, duke mposhtur 3-0 në sete skuadrë n gjakovare, KV Vëllaznimi.
Drita vazhdon të mbetet lartë në klasifikim dhe pas finales së kupes arriti të reflektojë menjëherë me fitore.
Drita – Vllaznimi (25-22), (25-22), (25:14).

You Might Also Like