Komunikacion

Lutfi Haziri kërkon nga Qeveria që t’ua përmbush kërkesat transportuesve publikë

Gjilan, 18 mars 2021 – Kryetari i Gjilanit, Lutfi Haziri, ka kërkuar nga Qeveria e Kosovës që t’ua përmbush kërkesat transportuesve publikë “Anamorava”.

Haziri ka thënë se këto kërkesa të transportuesve janë të arsyeshme, duke e marrë parasysh faktin se janë shërbyes publikë.

Ndryshe, nga dje transportuesit publikë në Gjilan dhe në mbarë Kosovën kanë hyrë në grevë, duke ndërprerë të gjitha linjat e transportit të udhëtarëve, deri në përmbyshjen e kërkesave të

tyre.

You Might Also Like