Zgjedhjet 2019

Mesazhi i Bajrush Ymerit, kandidat i LDK-së për deputet

Të nderuar qytetar të komunës së Artanës…
Të  gjithë e dimë se 6 tetori po afrohet…
Ne jemi mësuar me zgjedhje të shpeshta ku asnjë qevveri nuk e qoi mandatin deri në fund …
Dikush për mosfunksionalitet , dikush për të t’ia zgjat qeverisë së tij jetën edhe për dy tri vite e ka rrëzuar vetveten … e dikë kur e kanë parë se po mbërrin sukses e kanë ndërprerë ….
Këto zgjedhje për komunën tonë janë historike, sepse për herë të parë na afrohet mundësia që të kemi një njeri që të përcjellë zërin dhe shqetësimet tona drejtpërdrejtë në Parlamentin e Kosovës…
Ju thërras të gjithëve si qytetarë të jemi unik dhe ta shfrytëzojmë këtë rast që ndoshta më nuk do na jipet…
Besoj se do vetëdijesohemi dhe t’i lëmë interesat personale, përçarjet partiake sepse këtu është interes i përgjithshëm i qytetarëve të komunës sonë..
Ju faleminderit për mirëkuptim
E kandidatit të vetëm për deputet në Kuvendin e Kosovës nga komuna e jonë i uroj sukses
Të bashkuar arrijmë gjithçka

You Might Also Like