KRONIKË E ZEZË

I mituri kapet me marihuanë

Policia e Kosovës njësite anti drogë nga shtabi qendror që veprojnë në Gjilan gjatë punëve operative në teren gjatë zbatimit të planit operative ,,Stop Drogave në shkolla’’ kanë ndalur të dyshuari e mitur Shqiptar shtetas të Kosovës, ku gjate kontrollit rutinë tek i njëjti është gjetur substance e dyshuar narkotike e llojit Marihuanë me peshe 0.5 gram. I dyshuari është sjell në stacionin Policor në Gjilan, është intervistuar në prezencë të punëtorit të QPS dhe avokatit mbrojtës. Me urdhër të prokurorit të shtetit, i dyshuari ndalet në mbajtje për 24 orë. Rasti procedohet në prokurori.

You Might Also Like