KRONIKË E ZEZË

Në Anamoravë 822 tiketa për mosrespektimin e masave antikovid

Policia e Kosovës , gjatë zbatimit të masave të ndërmarra nga Qeveria e Kosovës dhe institucionet e Shëndetësisë si pasojë e pandemisë Covid 19, për periudhën kohore një javore 21 tetor 2020 deri me 27 tetor 2020 , në të gjitha shtatë komunat e rajonit të Gjilanit , kanë shqiptuar gjithsej tetëqind e njëzet e dy (822) fletë paraqitje për mos respektim të këtyre masave.

 

Në raste të veçanta Policia e Kosovës po ashtu ka asistuar inspektorët sanitar Komunal, në kontrolle të lokaleve hoteliere të cilat janë takuar duke mos i përmbush masat e kërkuara nga ana e Qeverisë së Kosovës Anti COVID- 19.

 

Policia e Kosovës i thërret dhe apelon te qytetarët që ti respektojnë me përpikëri masat e ndërmarra nga ana e Qeverisë , ne dhe të gjitha institucionet e shtetit e kemi vetëm një qëllim mbrojtjen e shëndetit të qytetarëve tanë, në të kundërtën moszbatimi i këtyre masave do të ketë konsekuenca ligjore .

You Might Also Like