KRONIKË E ZEZË

Ngatërrohen për parking, përfundojnë me sulm me sopatë

Një i dyshuar në Gjilan pas një mosmarrëveshje lidhur me një parking ka  kanosur dhe tentuar ta sulmoj fizikisht viktimën. I dyshuari fillimisht ka kanosur viktimën duke tentuar ta sulmoj me një mjet të mprehtë, por kanë ndërhyrë disa dëshmitarë dhe kanë arritur ta evitojnë atë duke ia larguar mjetin e fort nga dora,  i dyshuari nuk është ndaluar, ka shkuar në shtëpi dhe e ka marre një sopatë dhe prapë ka tentuar që ta godas viktimën. Viktima nuk ka pësuar lëndime trupore. Me urdhër të prokurorit i dyshuari është ndaluar  ne qendrën e ndalimit për 48 orë.

 

You Might Also Like