Ndërtimtari

Nisën punimet në Urën e Dobërçanit

Bashkë me drejtorin e Drejtorisë së Shërbimeve Publike në Komunën e Gjilanit, Naser Korqa, anëtarin e Kuvendit Komunal në Gjilan, Ibish Ibishi, dhe kryetarin e Këshillit Lokal, Nexhat Ibishi, morëm pjesë në fillimin e punimeve në Urën e Dobërçanit. E gjatë 35 metra, me gjerësi prej 6 metra, me infrastrukturë përcjellëse si trotuare, kosto e së cilës është 225 mijë euro.

Kjo urë, tani e sa vite ka paraqitë probleme të mëdha për banorët e Dobërçanit, fshat ky model për organizim dhe ruajtje të ambientit. Ky është investim i ministrisë së Infrastrukturës dhe Transportit, në bashkëpunim me Komunën e Gjilanit.

You Might Also Like