KRONIKË E ZEZË

Për një javë u ndalën 36 persona

 

Në Rajonin e Gjilanit, në javën që e lamë pas kanë ndodhur 41 incidente, për të cilat janë ndalur 36 persona. Një gjë të tillë e ka bërë të ditur oficeri Ismet Hashani, zëdhënës i Policisë së Kosovës për Rajonin e Gjilanit.

 

Ja statistika për periudhën kohore nga data 03.06.2020 deri më 09.06.2020

 

Incidente                ———————————————    41

Persona të arrestuar  dhe të ndalur  ————————–    36

Aksidente trafiku me lëndime ——————————–    11

Aksidente trafiku me dëme materiale pa lëndime ——–        9

Tiketa  ———————————————————-    913

Aksident me fatalitet  ——————————————      0

You Might Also Like