Bujqësi

Prodhuesi i dalluar i atates së Debelldeut Hamdi Hasani ekspozon për shitje çdo ditë prodhimet e tij në mini- tregun e Vitisë

 

Kufizimi i lëvizjes dhe i hapësirave të mëdha për tregti në këtë kohë pandemie, po edhe stina e vjeshtës, e cila vjen me prodhime të shumta bujqësore, i ka detyruar qytetarët të kërkojnë pika të vogla frekuentuese për shitjen e mallrave të tyre.

.Banorët përreth thonë se një person prodhues i njohur i cili  del kaherë këtu për shitje të patates e që është bërë i njohur  prodhuesi i dalluar Hamdi Hasani.

Komuna e Vitisë i ka legalizuar disa mini-tregje në qytet, ku kushtet për ekspozimin e mallrave janë më të mira, por qoftë prodhuesit, qoftë tregtarët po i shmangin ato. Por njëri nga prodhuesit më të dalluar të  Patates që është e njohur tashmë si Patatja e Debelldeut  është çdo ditë  në një këndë  ku ekspozon për shitje patate është prodhuesi i njohur  Hamdi Hasani  i cili çdo ditë ekspozon patatet në afërsi të qendrës tregtare EMI CENTER . Ai shprehet se çdo ditë është këtu  dhe shet  prodhimin e tij Pataten dhe të gjithë të interesuarit për të blerë Patate mund të furnizohen këtu  por edhe mund ta Kontaktojnë të interesuarit në këta numra të telefonit në 044-114-031 dhe 048-114-031 . Çmimet sipas tij janë shume te volitshme. Aziz Zuka

You Might Also Like