LAJME, Zgjedhjet 2021

QYTETARËT E LAGJES TREGU I GJELBËR E KANË NDARË MENDJEN PËR NDRYSHIM

QYTETARËT E LAGJES TREGU I GJELBËR E KANË NDARË MENDJEN PËR NDRYSHIM
Qytetarët e lagjes Tregu i Gjelbër i mirëpritën në takim kandidatët për deputetë Alban Hyseni dhe Arijeta Rexhepi. 
Si në çdo takim edhe këtu qytetarët shprehën entuziazmin për votim e nevojën për ndryshim. Albani e Arijeta shpalosën kryeprioritetin e Lëvizjes VETËVENDOSJE!, e i cili është kthimi i jetës ekonomike në normalitet në vitin e parë të qeverisjes.
Mobilizim për dalje masive në zgjedhje e për fitoren e madhe të Lëvizjes.

You Might Also Like