Gjilan

Rexhep Kadriu: Jemi në dispozicion të Komunës dhe të çdo qytetari, bashkë do ta sfidojmë pandeminë

Me shqetësim të thellë po i përcjellim lajmet që na vijnë nga institucionet shëndetësore të cilat na informojnë për një rritje alarmante të numrit të personave të cilët rezultojnë pozitiv me COVID-19.

Nga 26 raste që sot rezultuan poziriv, 11 prej tyre janë nga Gjilani, nga e njëjta familje e cila para ca ditësh u karantinua si rezultat i një anëtari të tyre i prekur nga virusi Korona.

Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK), në Gjilan, dhe unë si kryetar i degës, e përgëzojmë Komisionin Komunal të Emërgjencave, dhe kryetari Lutfi Haziri, për punën profesionale dhe të palodhshme që po e bëjnë tani e sa ditë pandërprerë.

Andaj, si strukturë e AAK-së, jemi të gatshëm të ndihmojmē organet e Komunës dhe çdo qytetarë të Gjilanit për tejkalimin e kësaj situate aspak të lehtë.

Lutemi të mbetemi me këtë numër të të prekurve, ndërsa iu urojmë shërim të shpejtë atyre që tanimë kanë dalur pozitiv.

Rexhep Kadriu

You Might Also Like