KRONIKË E ZEZË

Rrihen me grushte

Tre të dyshuarit shqiptar shtetas të Kosovës me 17 maj 2020 , rreth 23:00, ishin duke qarkulluar me automjetin BMW me tabela KS, këtu në Gjilan , dhe pas një mosmarrëveshje që kanë pasur mes veti kanë ardhur deri tek konfrontimi fizik, ku njëri nga të dyshuarit ka përdorur një thikë duke e goditur ne pjesën e epërme të krahut njërin nga të dyshuarit, që ishte me ta, dy nga ta kanë pranuar ndihmë mjekësore.

Me urdhër të prokurorit, që të tre të dyshuarit ndalen në mbajtje për 48 orë.

Ndaj tyre rëndojnë akuza për “Lëndim i lehtë trupor- Mosveprim sipas dispozitave shëndetësore gjatë epidemisë”.

You Might Also Like