Komunikacion

Rruga magjistrale dhe qendra e Pozharanit që nga sot është berë me” Zebra”

Një shkrim i yni i botuar ditë më parë në medie për mungesë të sinjalistikës në qendrën e qytezës së Pozharanit, si duket ka reflektuar pozitivishtë edhe tek insitucionet komunale të vitisë.Duke parë nevojen e domosdoshme për qytetarët e Pozharanit ku ata kërkonin që të bëhët shenjezimi për këmbësor në udhkruqe të rrugëbve në q endër të lokalitetit ku jetojnë që ishte edhe kerkese kjo e qytetarve dhe duke parë rrezikun e për këmbësorët, komuna e Vitisë perkatesisht kryetari i komunes se Vitisë Sokol Haliti vendosi që kjo rrugë të shenjëzohet më .Dhe kjo punë nisi sot. Busshat Zuka inspektor I komunikacionit në Viti,, u shprehë se me vendosjën e “zebrave” në disa udhëkryqe sado kudo do te terhjekin vemendjen e vozitesve te makinave,kur dihet se kjo rrugë eshte magjistrale dhe për të duhet të kujdeset Ministria e Transportit”.

E tani qytetaret pozheranas ndihen shum te knaqur,pasi me vndosjen e shenjave sinjalizzues do të letson kalimin e këmbesorve dhe kur jemi ne prag te pritjes se bashkeatedhetarve tanë kjo pune e kryer eshte për cdo lavdate.Sipas inspektorit Bushat Zuka edhe rruget lokale do te

kenë shenja sinjalizuese sidomos rruget afer shkolles dhe rruget kryqezuese./Aziz Zuka

Legjenda: Foto Pamje nga vendosjaa e “zebrave” ne qendrën e Pozharanit

You Might Also Like