Libri

Së shpejti “DALJA PREJ ANATEMES” e autorit Nexhat Rexha

Së shpejti …E nisim vitin 2021, me një libër të ri : DALJA PREJ ANATEMES me 65 poezi të zgjedhura nga opusi poetik i NEXHAT REXHËS, vjen në 65 vjetorin e lindjes së autorit ( 1 shkurt 2021 ), të cilën Ars Clubi “Beqir Musliu” ka vendosur ta shënë me 20 mars , në Ditën Botërore të Poezisë. Zgjedhjen e poezive dhe parathëninen e ka bërë, shkrimtari gjilanas, Mehmetali Rexhepi, ndërsa botimi i këtij libri është mbështetur financiarisht nga Zyra e kryetarit të komunës së Kamenicës, përmes Drejtorisë për kulturë, rini e sport …Libri editohet nga Shtëpia Botuese BEQIR MUSLIU .

You Might Also Like