Sportet me dorë

Selektori Lorik Ilazi publikon listën e përfaqësueses së Kosovës në Volejboll

 

Selektori Lorik Ilazi, ka publikuar listën e lojtareve që do të jenë pjesë e përfaqësueses së Kosovës në Volejboll. Ai tha se kjo listë është përfundimtare dhe se këto lojtare që do të grumbullohen do të përgatiten për ndeshjen revyale për nder të 11- vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, ku përfaqësuesja jonë do të luajë kundër përfaqësueses së Shqipërisë. Bordi i FVK-së vendosi që përfaqësuesja jonë të grumbullohet për një ditë me ardhje e sportisteve vetëm për stërvitje. Stërvitjet do të mbahen me datën 14 shkurt 2019 në Prishtinë kurse ndeshja do të zhvillohet me datën 16 shkurt 2019, në ora 15:00 në Palestrën e Sporteve “Shani Nushi” në Gjakovë.

Ja lista e plotë e lojtareve:

Blinera JAHA KV “Drita”, Gjilan

Zyla KADRIU KV “Skenderaj”, Skenderaj Lojtare Anësore

Adelajda PRENGA KV “Drita”, Gjilan

Dhurata SYLEJMANI KV “Kastrioti”, Ferizaj

Entela MUQOLLI KV “M-Technologie Prishtina”, Prishtine

Florentina DELIU KV “Skenderaj”, Skenderaj

Nazmije IBRAHIMI KV “Kastrioti”, Ferizaj

Rukije MUJA KV “Skenderaj”, Skenderaj Lojtare të Mesit

Bleona KADRIU KV “Skenderaj”, Skenderaj

Elvira BAJRAKTARI KV “Skenderaj”, Skenderaj

Fjolla SHABANI KV “Drita”, Gjilan

Valmira RAMADANI KV “Kastrioti”, Ferizaj

Fjolla HYSENI KV “Drita”, Gjilan

Majlinda ABAZI KV “M-Technologie Prishtina”, Prishtine

Shtabi Teknik

Lorik ILAZI Selektor-Kryetrajner

Ylli KADRIU Trajner

Valon ZYMERI Trajner

Vrejtje: Kjo listë është bërë në mungesë të disa lojtareve të cilat nuk mund të paraqiten në këtë ndeshje, ato janë: 1. Egzona GECI – E lënduar për momentin, 2. Ronita LEKA – Në Bundesligën e Austrisë te SG Prinz Brunnenbau Volleys dhe 3. Venera KADRIU – Në SHBA te NorthWood University.

You Might Also Like