Te ndryshme

Shtatë vite nga vdekja e dëshmorit Xhafer Shala

Sot është përvjetori i 7 nga vdekja e Dëshmorit te Kombit Xhafer Shala. Ai u lind me 02.01.1979 dhe ra heroikisht me 12.05.2010. Dëshmori  Xhafer Shala nga Rogova e Hasit u vra ne Radush te Shkupit ne Maqedoni. Duke qene një trim i madh ai u gjenden gjithmonë ne krye te detyrës se madhe kombëtare. Ishte ushtare i tri luftërave.  Ai u rreshtua nder te paret ne luftën e UCK-se ne Kosove, pastaj te asaj UCPBM ne Lugine dhe te fundit ne UCK-se se Maqedonisë ku edhe ra ne altarin e lirisë. Lavdi jetës dhe veprës se këtij trimi te rralle dhe gjithë dëshmoreve te tjerë. Izmi Zeka.

You Might Also Like