KRONIKË E ZEZË

Sulmon gruan dhe djalin

Ankuesja shtetase e Kosovës nga fshatin Novosellë , komuna Kamenicë me 01 mars 2021, rreth orës 20:00, ka raportuar në Policinë e Kosovës në Kamenicë se ka probleme të vazhdueshme me bashkëshortin e saj.

Sipas ankueses derisa po qëndronte në oborr të shtëpisë me djalin e saj, i dyshuari ka dal nga shtëpia dhe është vërsulur në drejtim te tyre duke i kërcënuar se ,,që të largohen nga shtëpia’’. I dyshuari është arrestuar, nga policia dhe pas intervistimit , me vendim të prokurorit ndalet në mbajtje për 48 orë.

You Might Also Like