Zgjedhjet 2021

Të vendosur dhe të sigurtë, bashkë për Gjilanin

Të vendosur dhe të sigurtë, bashkë për Gjilanin
Ne e kemi ekipën më të mirë në Gjilan, të vendosur për ta ndryshuar Gjilanin, të sigurtë drejtë rrugës për finalen e 17 tetorit, bashkë për ta bërë fitoren e Leonorës.
Një ekipë që ka vlera profesionale dhe kombëtare, me luftëtarë të lirisë, me shumë gra dhe burra të dëshmuar, një listë me shumë të rinjë. Një listë e guximit dhe dinjitetit, e dijes dhe punës, e profesionalizmit dhe vendosmërisë, e shpresës dhe e besimit.
Bashkë me Leonorën e për Gjilanin ✔️

You Might Also Like