Zgjedhjet 2021

Ti mund të jesh pjesë e ndryshimit për komunën. Bëhu vullnetar!

Ti mund të jesh pjesë e ndryshimit për komunën. Bëhu vullnetar!
Lëvizja VETËVENDOSJE!, si organizata më e madhe në Kosovë dhe si subjekti me mbështetjen më të madhe popullore në vend, ju fton të bashkoheni në fushatën zgjedhore të 17 tetorit. Por, paraprakisht ju bëjmë thirrje për t’u vaksinuar. Nëse tashmë jeni vaksinuar atëherë përgjatë kësaj kohe së bashku do të angazhohemi që komunës tonë t’ia kthejmë dinjitetin. Lëvizja VETËVENDOSJE! ju fton t’i bashkojmë talentet e aftësitë tona të veçanta për qëllimin tonë të përbashkët. Bashkohu si vullnetar në komunën tonë, duke kontribuar në aktivitetet e Lëvizjes VETËVENDOSJE! për zgjedhjet e 17 Tetorit. Entuziazmi, përkushtimi dhe idetë tuaja kreative janë hap kyç për komunikimin e zotimeve e orientimeve tona për një qeverisje lokale që i shërben qytetarëve

You Might Also Like