KRONIKË E ZEZË

U nis për mërgim, iu vodh çanta me të holla

Një femër ka raportuar në polici se në kohën sa ishte te Stacioni i Autobusëve dhe po priste autobusin për të udhëtuar për në perëndim i është vjedhur çanta me të holla, ku kishte 770 euro, 800 franga zvicerane, tre telefona dhe i tërë dokumentacioni i saj dhe i bashkëshortit.

Nënkoloneli Shaban Azizi, zëvendësdrejtor i Drejtorisë Rajonale të Policisë, ka thënë se rasti është duke u hetuar.

You Might Also Like