Bujqësi

Vitia u ndau 50 fermerve folie plastike për serra

Komuna e Vitisë, respektivisht Drejtoria e Bujqësisë ne bashkëpunim me projektin APR nga Helvetas dhe GLV-në “Vitia”, kanë bërë sot shpërndarjen e folisë së najlonit për fermerë të cilët merren me kultivimin e kulturës së shalqirit dhe kulturave tjera perimesh.

Në kuadër të këtij projekti, kanë përfituar 50 fermerë të cilët kanë përfituar foli najloni për sipërfaqe prej 60 ari.Aziz Zuka

You Might Also Like