Komunikacion

Zbritje e madhe e çmimit për regjistrim në Autoshkollën ”SIMPATIA” në Pozharan

Autoshkolla “Simpatia” në Pozharan si edhe viteve të mëparshme edhe sivjet për nderë të 7 Marsit,  Ditës së mësuesit dhe 8 Marsit,  Ditës së gruas, ka përgatitur befasi të këndshme për të gjithë kandidatet femra të interesuara për aftësim në vozitje për patentë shofer të kategorisë “B”. Befasia ka të bëjë për të gjitha kandidatet /femra/ të interesuara që nga 1 Marsi 2018 e deri më 15 Mars 2018 do të bëjë regjistrimin me një zbritje prej 25 përqind nga shuma e pagesës standarde që vlen për kandidatët e tjerë. Stafi i mrekullueshëm, profesional , me automjete moderne komode si dhe me mjete të punës bashkëkohore kompjuter, projektor e me poligon modern për aftësim të kandidatëve për vozitje. Edhe përvoja e punës së kësaj autoshkolle mbi 25 vjeçare, si dhe stafi për aftësim që i prinë menaxhmenti Elbasan Aliu, inxhinier I diplomuar I komunikacionit rrugor, janë ato të cilat e dallojnë këtë autoshkollë nga të tjerat në komunë dhe rajon. Shfrytëzojeni sa më mirë këtë befasi në zbritje të çmimit prej 25 përqind – mos ngurroni ! JU mirëpresim!

(Shkrim i sponsorizuar)

You Might Also Like