Zgjedhjet 2021

Rezultati i zgjedhjeve në Gjilan pas 99.22% të votave të numëruara!

Read More...

Zgjedhjet 2021

Lutfi Haziri apelon qytetarët që ta shfrytëzojnë edhe orën e fundit për të votuar 

Read More...

Zgjedhjet 2021

Në Gjilan deri në ora 15 e 30 votuan 34.87 përqind e zgjedhësve

Read More...

Zgjedhjet 2021

Ka votuar Rexhep Kadriu

Read More...

Zgjedhjet 2021

Voton Lutfi Haziri: Apeloj qytetarët që në qetësi dhe në mënyrë solemne të dalin dhe të votojnë sepse kjo është dita e tyre

Read More...

Zgjedhjet 2021

Votoni masivisht  për ruajtjen dhe përparimin e shtetit 

Read More...

Zgjedhjet 2021

Rinia e Gjilanit vulosi fitoren e madhe të LDK-së  

Read More...

Zgjedhjet 2021

KREJT GATI PËR FINALIZIMIN E REFERENDUMIT

Read More...

Zgjedhjet 2021

Lutfi Haziri: Ky është gjaku, zemra e oksigjeni i LDK-së në Dardaninë e rezistencës për lirinë e shqiptarëve

Read More...

Zgjedhjet 2021

AAK mbyll fushatën, Rexhep Kadriu vlerëson lart programin

Read More...