ARSIMI

Drejtori i Gjimnazit Bekim Mustafa, priti nxënësin Olt Bajrami që do t’a përfaqësojë Kosovën në garat ndërkombëtare të Fizikës

Read More...

ARSIMI

U pensionua profesori Sabit Kurteshi, kaloi tri dekada në arsimimin e gjeneratave të reja

Read More...

ARSIMI

Një nxënës, një dollap

Read More...

ARSIMI

NGACMIMET DHE DHUNA SEKSUALE NUK KANË VEND NË SHOQËRINË TONË

Read More...

ARSIMI

Olt Bajrami, nxënësi i Gjimnazit Natyror “Xhavit Ahmeti” do t’a përfaqësojë Kosovën në garat ndërkombëtare të fizikës

Read More...

ARSIMI

NË REGJIONIN E GJILANIT U MBAJT ME SUKSES GARA NDËRKOMBËTARE E MATEMATIKËS ,,KENGURI PA KUFI 2023”

Read More...

Shëndeti

Po zhvillohen punimet në rivitalizimin e QMF-së  në Pozharan

Read More...

ARSIMI

Gjimnazi Natyror “Xhavit Ahmeti”  u ndanë mirënjohje nxënësve fitues në garat e fizikës

Read More...

ARSIMI

Nazim Gagica, kryetar i degës së AAK-së uron mësimdhënësit

Read More...

ARSIMI

​Komuna e Gjilanit shënon 7 Marsin – Ditën e Mësuesit, nderon me mirënjohje mësimdhënësit e pensionuar

Read More...